Financiële administratie

Bij Link Administraties verzorgen wij uw administratie naar uw wensen. De administartie kan digitaal worden aangeleverd of op papier. Afhankelijk van uw wensen, kijken wij naar de meest passende boekhoudsoftware en richten wij de administratie in naar uw wensen.

Belasting-

aangiftes


Bij Link Administraties verzorgen wij voor u de omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en loonbelastingaangiftes. Ook bij fiscale vragen zijn wij u graag van dienst.


Trainingen


Liever de administratie in eigen beheer? Link Administraties verzorgt ook trainingen op locatie voor het voeren van een financiële administratie en het gebruik van boekhoudsoftware zoals: Exact Online, Twinfield, Money Bird en nog veel meer.

Starters pakket

Als startende ondernemer komt er veel kijken op financieel gebied. Zoals: het inrichten van een administratie, de belastingaangiftes en het bijhouden van de inkomsten en uitgaves. Bij Link Administraties begeleiden wij u graag van A tot Z, zodat u zonder zorgen zich kunt focussen op uw onderneming. Dit pakket bevat: de inrichting van uw administartie, de belastingaangiftes en advies met betrekking tot het voeren van de administratie volgens de wet- en regelgeving.

DGA pakket

Speciaal voor directeur groot aandeelhouders, biedt Link Administraties het DGA pakket aan. Voor een scherpe all-in prijs verzorgen wij voor uw holding: de administratie, de salarisadministratie, het opstellen en deponeren van de jaarrekening en de belastingaangiftes.

ZZP Pakket

Speciaal voor ZZP'ers biedt Link Administraties het ZZP pakket aan. Dit pakket bevat: de complete administartie in compacte vorm en de belastingaangiftes tegen een zeer scherp tarief.